Támogassa Alapítványunkat a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásával!

A HTTP Alapítvány non-profit, közhasznú szervezet, mely bevételeit – köztük az 1%-os felajánlásokat is –teljes egészében arra fordítja, hogy az informatikai hálózati tudás megszerzésében, a megfelelő munkahely megtalálásában támogasson fiatalokat és idősebbeket egyaránt. Munkánk kiemelt területe, hogy ernyőszervezetként a Cisco Hálózati Akadémia rendszer fejlesztésében és minél magasabb szintű működtetésben működjünk közre. Az elmúlt években ezt elsősorban az akadémiai CCNA és IT Essentials tananyag fordításával, szakmai versenyek és konferenciák szervezésével, közösségi portál üzemeltetésével valósítottuk meg. Hátrányos helyzetű csoportoknak segítettünk hozzájutni a megfelelő tudáshoz és végzettséghez. Munkánk eredményeként száznál is több munkát keresőt sikerült korszerű számítógépes hálózati szaktudáshoz és elvárásaiknak megfelelő jól fizető munkahely megtalálásához hozzásegíteni.

Kérjük, hogy amennyiben más nemes cél mellett még nem kötelezte el magát, úgy adóbevallásával együtt töltse ki a rendelkező nyilatkozatot is, s ezzel támogassa az Alapítvány törekvéseit!

Adószámunk: 18255803-2-43

A kitöltött rendelkező nyilatkozatot pdf formátumban letöltheti az alábbi linkről:

Az 1% felajánlásoknak köszönhetően lehetőségünk lesz a fenti munkát tovább folytatni, és újabb programokon keresztül még több diákot és felnőttet segíteni abban, hogy ezen a szakmai területen találja meg számításit.

Bízunk benne, hogy ebben a törekvésünkben 1%-os felajánlásával Ön is segítségünkre lesz!

Köszönettel:
Sisák Zoltán, a kuratórium elnöke