A HTTP Alapítvány képzései, tananyag ismertetők

Aktuális képzési ajánlataink

A HTTP Alapítvány felnőttképzési engedéllyel intézmény (felnőttképzési engedély száma: E-000-910/2014). Az Alapítvány széhelyén (1123 Budapest, Csörsz u. 45.) korszerűen felszerelt oktatóterem áll rendelkezésre, ahol az alapkövetelménynek számító tanári prezentációs eszközökön és hallgatói számítógépen kívűl forgalomirányítókból és kapcsolókból álló hálózati laboreszközök is szolgálják a gyakorlati képzést.

Tanfolyamainkon magas képzettségű, CCNA (Cisco Certified Networking Associate) és CCAI (Cisco Certified Academy Instructor) minősítéssel rendelkező oktatók tanítanak.

Kiemelet képzéseink közé tartoznak a Cisco Hálózati Akadémiai környezetben tanított CCNA Discovery, CCNA Exploration, CCNA Security, CCNP és IT Essential képzés.

Tanfolyamokat szervezünk magánszemélyek és céges csoportok számára egyaránt. Utóbbi célcsoportnál lehetőség van a munkavállalók részére, szakképzési hozzájárulás terhére végzett képzés lebonyolítására is.

A fentieken túl segítséget nyújtunk olyan képzési konstrukciók kialakításához, amiben aktuális pályázati forrás bevonásával jelentősen csökkenthetők az oktatás költségei.

Képzési katalógus letöltése
Képzőhelyeink