Informatikai Oktatási Konferencia és Akadémiai Nap 2014

Az elmúlt két évben a szakképzés és a felsőoktatás is meghatározó átalakulási folyamaton ment keresztül, és a változások egy része még ma sem fejeződött be. A módosult jogszabályi és szervezeti környezet egy korszerűbb és több lehetőséget rejtő hátteret teremtett, ugyanakkor a bizonytalanság és az információhiány folyamatosan érzékelhető az intézmények mindennapjaiban. A jelenlegi helyzet komoly kihívások elé állítják a képzőintézményeket.
A HTTP Alapítvány a Pannon Egyetemmel és a Jedlik Középiskolával közösen szeretettel hívja és várja az informatikai szakképzéssel foglalkozó középiskolák és felnőttképzési intézmények, valamint a műszaki felsőoktatási intézmények vezetőit és szakembereit Informatikai Oktatási Konferencia 2014 elnevezésű rendezvényére, ahol a legilletékesebbektől, első kézből kaphatnak információt.

Helyszín: Mercure Budapest Buda **** (1013 Budapest, Krisztina körút 41-43.)
Időpontja: 2014. február 22.
Regisztráció: http://www.netacad.hu/iok2014
Kapcsolattartás: info@http-alapitvany.hu

A vendéglátást és ebédmeghívást is tartalmazó részvétel ingyenes.

Kérjük, hogy jelentkezési szándékát 2013. február 12., szerda éjfélig a regisztrációs oldalon jelezze számunkra! (Egy intézményből többen is részt vehetnek a konferencián.)

Várjuk szeretettel rendezvényünkön!

Sisák Zoltán,