Megújult továbbképzés-sorozat szeptembertől a HTTP Alapítvány szervezésében

Szeptembertől megújult formában jelentkezik a két éven keresztül sikeresen zajló ASC Workshop és továbbképzés-sorozatunk. A változás lényege, hogy a továbbképzés hátteréül szolgáló korábbi FAT-akkreditált képzés helyére pedagógus továbbképzési (PAT) akkreditációval rendelkező képzés lép, melynek középpontjában a Hálózati ismeretek I. tantárgy oktatása és a CCNA R&S első szemeszterének tananyaga van.

Az új sorozat honlapja a www.netacad.hu/ascw címen érhető el.

A másfél éven keresztül, távoktatási formában zajló továbbképzésen valódi segítséget szeretnénk nyújtani a Hálózati ismeretek I. tantárgy és a CCNA R&S Bevezetés a hálózatok világába című kurzus oktatásához. Az ütemezésben igazodni fogunk a 10. és 11. évfolyamra vonatkozó, a múlt héten kiküldött tanmenetjavaslathoz. Minden képzési alkalommal a soron következő hónap anyagával kapcsolatban kapnak közvetlen hasznosítható ismereteket, tanácsokat és segédanyagokat a résztvevők.

Az összesen 90 órás továbbképzés egy jelentős része otthoni felkészülés formájában zajlik, ami nem jelent mást, mint a CCNA R&S anyagával való ismerkedést. A kontaktfoglalkozásokat továbbra is WebEx webinárok keretében tartjuk meg, ahol az elkövetkező hónap tananyagának elméleti és gyakorlati áttekintésére, valamint módszertani javaslatok átadására kerül sor.

A képzés továbbra is ingyenes minden akadémiai oktató számára, és a teljes 90 óra pedagógus továbbképzésként elszámolható.

A PAT akkreditált képzésre történő jelentkezést legkésőbb szeptember 25. csütrötök éjfélig várjuk az alábbi címen: http://www.netacad.hu/ascw/patregisztracio

Az első képzési alkalomra szeptember 26-án, pénteken kerül sor, ahol kivételesen kéthónapnyi anyagot veszünk át: áttekintjük a tanmenetjavaslatban szeptemberre eső témaköröket, valamint részletesebben is körbejárjuk az előttünk álló, októberre eső anyagot. A webinárok alkalmával természetesen jelentkezünk egyéb akadémiai vonatkozású hírekkel és információkkal, valamint igyekszünk minden alkalommal valamilyen technikai csemegével vagy gyakorlati bemutatóval szolgálni. A képzési nap programja az alábbi oldalon található: www.netacad.hu/ascw/20140926

A tavalyi rendszerhez hasonlóan a webinárokra külön is regisztrálni kell majd, ahol jelezheti, hogy a helyszíni részvétel, vagy a távolról történő bejelentkezés mellett dönt.