Indul az EuroSkills 2016 válogatóverseny!

 

2016-ban immár ötödször csapnak össze Európa legjobb fiatal szakemberei. A Skills Hungary nemzeti válogatón legjobban szereplők képviselhetik hazánkat a Göteborgban rendezendő EuroSkills 2016 versenyen. A háromfős informatikus csapatok megmérettetésére ezúttal is a HTTP Alapítvány várja a fiatalok jelentkezését. A 2015. január és április között zajló válogatóverseny újdonsága a korábbi évekhez képest, hogy ezúttal nem két, hanem három forduló lesz.

Az EuroSkills (www.euroskills.org) Európa legnagyobb szakmai versenye. A kétévenként megrendezett megmérettetésen kontinensünk legjobb fiatal szakemberei vetélkednek negyvennél is több szakmai területen. 2016-ban immár ötödször csapnak össze Európa legjobb fiatal szakemberei. A Skills Hungary Nemzeti Válogatón legjobban szereplők képviselhetik hazánkat a Göteborgban rendezendő EuroSkills 2016 versenyen.

A háromfős informatikus csapatok megmérettetésére ezúttal is a HTTP Alapítvány várja a fiatalok jelentkezését. A 2015. január és április között zajló válogatóverseny újdonsága a korábbi évekhez képest, hogy ezúttal nem két, hanem három forduló lesz. Január végén az online selejtezőre kerül sor, ahonnan a legjobb 12 csapat mehet tovább az április eleji egynapos középdöntőbe. A két forduló között már kemény felkészítésen kell átesniük a csapatoknak. A Szakma Sztár Fesztivál keretében a HungExpo területén zajló döntőben a legjobb hat csapat vesz részt.

Kérjük, hogy biztassa diákjait az indulásra és segítse felkészülésüket!

További információk és jelentkezés a verseny honlapján: http://es2016.netskills.hu