Velünk Lehet könnyebb az álláskeresés, a távmunka és a pénzügyek kezelése!

Az elmúlt időszakban mindannyiunknak sok mindent át kellett értékelnünk az élet számos területén. A boldoguláshoz manapság otthonosan kell mozognunk a digitális térben, el kell sajátítanunk az online álláskeresés és munkavégzés módszereit, valamint a pénzügyeink tudatos kezelése is rendkívül fontossá vált.  

Úgy gondoljuk, hogy felkészülten lehet könnyebb az álláskeresés, a munkavégzés és a pénzügyeink kezelése, ezért a HTTP Alapítvány a Microsofttal, az OTP-vel és a Trenkwalderrel közösen olyan ingyenes online képzést kínál, ahol megszerezhetők ezek az ismeretek. 

 A „Lehet könnyebb” program keretében egy 3 részből álló online tananyagot sajátíthatnak el a résztvevők, amivel könnyebbé válik a munkakeresés és az elhelyezkedés, valamint a pénzügyek kezelése.  

A tananyagcsomag témakörei: 

  • Munkaerőpiaci készségek 
  • ​Digitális munkakörnyezet 
  • ​Pénzügyi tudatosság 

A kurzus elvégzése két formában lehetséges:  

  • Önálló tanulással, saját tempóban haladva 
    Bármikor elkezdhető és folytatható a képzés a résztvevő saját ütemezése szerint. A tananyag 2021. november 15. és 2022. január 31. között elérhető és elsajátítható.  

  • Tanulás mentori segítséggel
    120 fő számára lehetőség biztosítunk arra is, hogy 10-12 fős tanulói csoportokba szerveződve, tapasztalt informatika tanárok, HR szakemberek és pénzügyi szakértők segítségével sajátítsák el a tananyagot. A mentorált kurzusra 2021. november 30-ig lehet jelentkezni, a mentorált képzésre pedig 2021. december 4-én kerül sor.  

A programról részletes információ található a „Lehet könnyebb” program honlapján, ahol a jelentkezés is rögtön elvégezhető mindkét képzési formára. 

A HTTP Alapítvány sok szeretettel vár minden tanulni vágyót az érdekes és jó hangulatú online képzéseire!