Több mint 200-an az első infoTanárium foglalkozáson

Ismét útjára indítottuk a havi rendszerességű online továbbképzési sorozatunkat, melynek a bővülő tartalomkínálathoz igazítva új nevet adtunk. Az idei tanévtől kezdve a foglalkozássorozat infoTanárium néven jelentkezik. Az egyes alkalmak során továbbra is szeretnénk hasznos segítséget nyújtani azoknak, akik a Cisco Hálózati Akadémia keretein belül elérhető CCNA tananyagok segítségével oktatják a Hálózatok I. (Hálózati ismeretek I.) tantárgyat a szakgimnáziumok valamelyik évfolyamán. Emellett kitüntetett figyelmet szentelünk minden infotanárnak, aki programozást vagy más szakmai tárgyat tanít, és szeretné tudását bővíteni, a mindennapi oktatáshoz segítséget kapni. Foglalkozássorozatunknak nem csak a neve változik, az elmúlt évek tapasztalatait felhasználva tartalmilag és szerkezetileg is megújulunk.

A szeptember 29-i foglalkozásra közel 300 informatika tanár regisztrált. Az első alkalom érdekessége volt, hogy az alapítvány vezetője Sisák Zoltán a Digitális Oktatási Kiállítás és Konferencia (DOKK) helyszínéről, a Cisco Magyarország és a HTTP Alapítvány közös standjáról jelentkezett be jelentkezett be. A foglalkozás programja és anyagai a Cisco Hálózati Akadémia hazai portálján, a netacad.hu-n található.

Cikk megosztása